35% popusta na SVAKI drugi artikl sa kodom: LELOSI35

★★★★★ Ocijenjeno sa 4,9 od 5 SAVRŠENO PRISTAJEUživajte u rajskoj mekoći DUGAČKE

Savršenstvo možda i ne postoji, ali mi u LELOSI smo mu se jako približili.
8 cm visok struk
0% prozirnosti
Tkanina koja regulira toplinu
Izvrsna elastičnost
Materijal koji ne iritira
Materijal je prozračan i pristaje
Preko 800.000 zadovoljnih kupaca
Ograničeno izdanje jedinstvenih patentiranih dizajna
Iznimna mekoća LELOSI vlakana ★★★★★
Ocijenjeno sa 4,9 od 5

Naše proizvode odlikuju mekoća materijala, udobnost i iznimna trajnost. Umjetna LELOSI vlakna najbolja su približnost prirodnoj organskoj svili. Nježna, ali iznimno izdržljiva vlakna dizajnirana su tako da pristaju kao vaša druga koža, a lagani materijal omogućuje vam kretanje bez osjećaja ograničenja.


Dostupne u preko 77 kombinacija boja

Fiesta

245 kn

Chic

230 kn

Lotus

230 kn

Dandelion

230 kn

Grace

230 kn

Cibele

230 kn

Emperor

245 kn

ChillOut

245 kn

ČESTA PITANJA

Preporučamo da ih perete na programu za osjetljivo rublje na 30 stupnjeva. Vrlo je važno okrenuti printeve s unutarnje strane. Sušenje u sušilici nije dopušteno. Nemojte koristiti izbjeljivač!

Prilikom odabira prave veličine možete si pomoći tablicom veličina koja je postavljena uz svaki artikl na našoj web stranici. Ako se ne možete odlučiti za odgovarajuću veličinu ni nakon što ste provjerili tablicu, kontaktirajte nas na info@lelosi.hr i mi ćemo vam pomoći.

Tajice nisu prozirne. Djelomična prozirnost može se dogoditi samo kada je odabrana pogrešna veličina - u tom slučaju materijal može biti prenategnut, pa je odabir prave veličine važan.

LELOSI tajice imaju visok struk, vrlo su rastezljive i ne sputavaju, zato ih mnoge trudnice rado nose. Međutim, ovisi i o tijelu, veličini trbuha itd.

Naravno da ih možete vratiti. Potražite obrazac za povrat novca. Tamo ćete dobiti sve informacije. Ako imate dodatnih pitanja, kontaktirajte nas na info@lelosi.hr i rado ćemo vam pomoći.


Pridružite se preko 800.000 zadovoljnih kupaca