35% popusta na SVAKI drugi artikl sa kodom: LELOSI35

★★★★★ Ocijenjeno sa 4,9 od 5 SAVRŠENO PRISTAJEOdaberite maksimalnu udobnost DUGAČKE
 POGLEDAJ VIDEO

Savršenstvo možda i ne postoji, ali mi u LELOSI smo mu se jako približili.

8 cm visok struk

Noseći LELOSI tajice osjećat ćete se ugodno u svim aktivnostima. To osigurava struk visok 8 cm zahvaljujući kojem tajice uvijek ostaju na mjestu.

Prozračni materijal

Materijal LELOSI tajica ističe se inovativnom membranom koja stvara strujanje zraka i odvodi vlagu. Na taj način vaša koža diše i ne znojite se.

Iznimna mekoća LELOSI vlakana

LELOSI vlakna su nježna, ali u isto vrijeme iznimno izdržljiva.Najbolja su približnost prirodnoj organskoj svili, pa vam pružaju neusporedivu udobnost u svemu što radite.

0% prozirnost

Uvijek možete biti bezbrižni u LELOSI odjeći, jer je materijal 0% proziran i omogućuje vam neograničene mogućnosti kombiniranja različitih boja i stilova.

Fiesta

245 kn

Chic

230 kn

Lotus

230 kn

Dandelion

230 kn

Grace

230 kn

Cibele

230 kn

Emperor

245 kn

ChillOut

245 kn

Elegance

230 kn

Black mamba

215 kn

Ocean

215 kn

Vltava

190 kn230 kn

★★★★★

LELOSI tajice su moj apsolutno najdraži komad odjeće u ormaru! Razlog tome je što se ove tajice mogu nositi doslovno u svakoj prilici: tijekom laganog treninga, šetnje prirodom, odmora kod kuće, pa čak i u poslovnoj ili otmjenoj verziji ako se pravilno kombiniraju. Sviđa mi se rastezljivost i mekoća materijala i osjećam se kao da su mi zaista druga koža! Toplo ih preporučam ako su vam udobnost i funkcionalnost prioritet prilikom kupovine odjeće!

Neda N.

★★★★★

LELOSI tajice su apsolutno meke i udobne. Ne mogu zamisliti bolji materijal. Najbolje tajice za kućni ured ali i za šetnje prirodom.

Andrea C.

★★★★★

Još samo jedna rečenica na kraju... LELOSI tajice su NAJBOLJE!!!

Tina Z.

ČESTA PITANJA

Preporučamo da ih perete na programu za osjetljivo rublje na 30 stupnjeva. Vrlo je važno okrenuti printeve s unutarnje strane. Sušenje u sušilici nije dopušteno. Nemojte koristiti izbjeljivač!

Prilikom odabira prave veličine možete si pomoći tablicom veličina koja je postavljena uz svaki artikl na našoj web stranici. Ako se ne možete odlučiti za odgovarajuću veličinu ni nakon što ste provjerili tablicu, kontaktirajte nas na info@lelosi.hr i mi ćemo vam pomoći.

Tajice nisu prozirne. Djelomična prozirnost može se dogoditi samo kada je odabrana pogrešna veličina - u tom slučaju materijal može biti prenategnut, pa je odabir prave veličine važan.

LELOSI tajice imaju visok struk, vrlo su rastezljive i ne sputavaju, zato ih mnoge trudnice rado nose. Međutim, ovisi i o tijelu, veličini trbuha itd.

Naravno da ih možete vratiti. Potražite obrazac za povrat novca. Tamo ćete dobiti sve informacije. Ako imate dodatnih pitanja, kontaktirajte nas na info@lelosi.hr i rado ćemo vam pomoći.


Pridružite se preko 800.000 zadovoljnih kupaca