LELOSI materijal od bambusa


U LELOSI smo pratili trendove i slušali naše kupce, a rezultat je naša prva kolekcija izrađena od bambusa, revolucionarnog održivog materijala koji će vas impresionirati svojom beskrajnom udobnošću. Istražite jedinstvene dizajne i obucite se u mekoću koja će vas apsolutno očarati.
Predstavljamo kolekciju Bamboo Brilliance koju vam donosi LELOSI

Bambus obožava sunce, upija tople zrake i raste do neba. Možda je ta ljubav prema toplini i svjetlosti ono što odjeću od bambusa čini savršenom za ljeto. Lakoća, prozračnost i mekoća. Proces kojim se proizvode ovi prekrasni, elegantni i praktični komadi koji, uz sve ostalo, blokiraju i štetne UV zrake a ekološki je prihvatljiv.

U LELOSI vjerujemo da možemo izgledati dobro samo ako se tako i osjećamo. Naš cilj je učiniti da izgledate dobro i osjećate se sjajno na prirodan način. Zato smo razvili novi, revolucionarni materijal od bambusa koji postavlja nove modne standarde.

Tkanina od bambusa je hipoalergena, izuzetno mekana i omogućuje koži da diše. U isto vrijeme, odvodi više vlage čak i od najboljeg organskog pamuka. Sigurni smo da će bambus vrlo brzo postati jedan od vaših omiljenih materijala.

Ponosni smo što idemo dugim putem. Prečaci u modi često imaju razoran utjecaj na okoliš, kulturu i dobrobit. Naš novi ljetni asortiman bambusa potječe iz održivih usjeva, a proizvodni proces pomno je razvijen kako bi bio u skladu s prirodnim svijetom. Čak je i naša ambalaža napravljena od bambusa!

HIPOALERGEN
IZUZETNO MEKAN, IZUZETNO IZDRŽLJIV
DOBRO ZA PLANET
ZAŠTITA OD UV ZRAČENJA