30% popusta na odabrane proizvode. Koristite kod: WOMAN 🌸 Zadnji komadi, zadnje cijene: Istražite 👀 Kupite za više od 90 eura i mi ćemo vašem paketu dodati 🎁poklon - LELOSI traku za glavu!🎁 35% popusta na SVAKI drugi artikl sa kodom: LELOSI35

Blagdani su blizu!

Što je najteže kod kupnje poklona za najdraže? To je odabir poklona koji će ih razveseliti. Zbog toga smo osmislili ovaj praktični vodič koji će vam pomoći da odaberete ono najbolje za ljude koje najviše volite!
POKLONI ZA NJU

Tko god da je ta posebna žena u vašem životu - djevojka, mama, vaša punica - ovi predmeti će joj sigurno izmamiti osmijeh na lice.

PRIKAŽI VIŠE
POKLONI ZA NJEGA

Za muškarce je mnogo teže odabrati poklon, ali i oni najzahtjevniji mogu uživati u njima.

PRIKAŽI VIŠE
POKLONI ZA DJECU

Naša su djeca naše najveće blago i nema veće radosti nego vidjeti kako im se lice ozari kad dobiju dar koji jako vole. Pružite im topli zagrljaj najmekše tkanine.

PRIKAŽI VIŠE

ZA CIJELU OBITELJ

Bilo da se radi o obitelji, prijateljima ili nekoj posebnoj osobi, LELOSI ima savršen dar za tu posebnu osobu u vašem životu. Birajte iz našeg asortimana visokokvalitetne odjeće, pidžama, dodataka i još mnogo toga!


PRIKAŽI VIŠE

Otpakirajte radost:savršeni mali darovi za svaku prigodu!

Otkrijte divna iznenađenja u našem vodiču za darove! Pregledajte našu ponudu ljupkih malih darova uključujući moderne gumice za kosu, elegantne šešire, moderne trake za glavu i svestrane šalove. Savršeno za svakoga na vašem popisu darova!

Paket 5x čarape Wild

12.90 €

Paket 5x čarape Squishy

12.90 €

Paket 5x čarape Raindrops

12.90 €

Paket 5x čarape Play

12.90 €

Paket 5x čarape Instinct

12.90 €

Paket 5x čarape Fizzy

12.90 €

Paket 5x čarape Essential

12.90 €

Paket 5x čarape Cherry

12.90 €

Paket 5x čarape Adventure

12.90 €

Paket 5x čarape Retro

12.90 €

Pidžama za djecu Merry

16.00 €

Muška pidžama Merry

29.00 €39.60 €
ALI POSTOJE I DRUGI!