PRIČA

Tajna je u materijalu

Savršenstvo možda ne postoji, ali LELOSI je došao vrlo blizu tome. Naši proizvodi razlikuju se od drugih po mekoći materijala, udobnosti i iznimnoj izdržljivosti. Umjetna LELOSI vlakna najsličnija su prirodnoj, organskoj svili. Nježan, ali izrazito izdržljiv materijal dizajniran je tako da vam pristaje poput druge kože, a također vam dopušta kretanje bez osjećaja sputanosti.

LELOSI vlakna napravljena su kao rekonstrukcija prirodnog materijala i kombiniraju snagu, nježnost i mekoću svile, ali uz naglasak na izdržljivosti i elastičnosti , te održivosti. Inovativna membrana stvara protok zraka i ne zadržava vlagu, te tako pruža dugotrajnu udobnost u svim situacijama. Kroz različita poboljšanja i testiranja naših korisnika, podignuli smo cijeli proces na razinu, gdje je naš materijal spreman da ga upozna cijeli svijet. Nudimo savršenu udobnost za naše kupce, koji žele samo najbolje.

Inovativan način razmišlajnja o tkaninama

Vjerujemo da, uz pomoć moderne znanosti, rekonstrukcija prirodnih vlakana može zamijeniti svilu kao materijal, i dodatno ju uz pomoć tehnoloških procesa poboljšati i ojačati. Baš kao što najbolji svjetski chefovi kreiraju vlastite mješavine začina za svoja jela, mi smo također odabrali materijal koji, uz kombinaciju svojih svojstava, pruža udobnost bez premca. Tako smo dobili najmekšu, najjaču, a u istu vrijeme i najudobniju tkaninu koja je osnova proizvodnje naše odjeće.

LELOSI vlakna nude iznimnu mekoću i prozračnost bez stvaranja vlažnosti, i baš zato se u našoj odjeći osjećate kao u vlastitoj koži. U isto vrijeme, odjeća zadržava prirodnu sposobnost tijela da regulira temperaturu. To znači da vas hladi tijekom fizičkih aktivnosti, a kada temperature padne – odjeća vas grije. U začaranom krugu brze mode, koja ima veliki utjecaj i na ljude i na okoliš, važno je razmišljati o produženom trajanju naše odjeće. Zato nastojimo LELOSI odjeću napraviti održivom i, uz pravilno održavanje, izdržljivom čak i u zahtjevnim uvjetima. Poseban naglasak stavljamo na elastičnost i udobnost. Dosta nam je i ne treba nam više odjeće koja je preuska na početku dana, a preširoka na kraju dana, dosta nam je odjeće od koje koža svrbi, koja se prozire.. Uz našu odjeću, bit ćete svježi, mladoliki i puni energije.

Kada udobnost postane tvoj stil

Važan segment vašeg općeg stanja je također i vaš dobar izgled, stoga smo posebnu pažnju dali kreativnim modnim dizajnerima s izvrsnim idejama. Kombinacija jedinstvenih uzoraka i nepobjedivo savršenstvo LELOSI materijala garantiraju najbolje iskustvo, koje veliki broj zadovoljnih kupaca potvrđuje iznova i iznova. Naši su modeli proizvedeni u limitiranim količinama s naglaskom na kvalitetu.

LELOSI pridaje i veliku pažnju razvoju i inovacijama u segmentu materijala. Vjerujemo da naši kupci zaslužuju kvalitetu bez premca, i zato su naši modeli dizajnirani s vizijom izdržljivosti i udobnosti, što ih čini i sigurnima za okoliš. Naš je motiv proizvesti najbolji materijal koji omogućuje bolji život.