Ljetni val sniženja: zaronite u ljeto ☀️ 🎁 Gratis poklon za svaku kupnju iznad 100 €! 🎁 25% popusta na SVAKI drugi artikl sa kodom: LELOSI25

Biti žena često znači biti sve odjednom svima. Ali kada trčiš, trčiš za sebe – za svoje tijelo, za svoje zdravlje, za sebe. Trčanje nije samo mjerenje vremena, to je dugoročna obveza. Ne trčiš za vremenom, već ga osvajaš. Kad se odlučiš trčati, trčiš i za sve one koji će slijediti tvoj primjer. Svaki korak koji poduzmeš dokaz je tvog karaktera, upornosti i odlučnosti. Svaki maraton počinje jednim korakom. LELOSI čini svaki korak tvog trčanja udobnim i inspirativnim.

Pridruži se LELOSI na Ljubljanskom maratonu 20. listopada 2024.
Odaberite LELOSI MOVE,
odaberite kvalitetu i udobnost

Naše sportske jednobojne tajice dostupne su u tri različite duljine - od kratkih bermuda tajica do udobnih capri i dugih tajica. Kolekcija MOVE savršen je izbor za sport, bilo da idete na kratku trku ili maraton. Dok budete rješavali svaki korak, otkrit ćete izdržljivost i udobnost naših tajica. Budite najbolja verzija sebe u našim MOVE tajicama.

Pronađite odgovarajući gornji dio

Možete birati između različitih modernih boja i dvije dužine tajica. Ali budući da želimo da vaš outfit bude savršen, za vas smo pripremili i odgovarajuće majice bez rukava.