Ljetni val popusta: zaronite u ljeto ☀️ Napravite kupovinu za više od 100 eura, a mi ćemo vašem paketu dodati 🎁 poklon - LELOSI vezicu za telefon!🎁 25% popusta na SVAKI drugi artikl sa kodom: LELOSI25

Savršenstvo možda ne postoji, ali LELOSI je došao vrlo blizu tome. Naši proizvodi razlikuju se od drugih po mekoći materijala, udobnosti i iznimnoj izdržljivosti. Umjetna LELOSI vlakna najsličnija su prirodnoj, organskoj svili. Nježan, ali izrazito izdržljiv materijal dizajniran je tako da vam pristaje poput druge kože, a također vam dopušta kretanje bez osjećaja sputanosti.
MATERIJAL JE PROZRAČAN
IZVRSNA ELASTIČNOST
JEDINSTVENI PATENTIRANI DIZAJN
TKANINA KOJA REGULIRA TOPLINU
Tajna je u materijalu

LELOSI vlakna napravljena su kao rekonstrukcija prirodnog materijala i kombiniraju snagu, nježnost i mekoću svile, ali uz naglasak na izdržljivosti i elastičnosti , te održivosti. Inovativna membrana stvara protok zraka i ne zadržava vlagu, te tako pruža dugotrajnu udobnost u svim situacijama. Kroz različita poboljšanja i testiranja naših korisnika, podignuli smo cijeli proces na razinu, gdje je naš materijal spreman da ga upozna cijeli svijet. Nudimo savršenu udobnost za naše kupce, koji žele samo najbolje.

Inovativan način razmišlajnja o tkaninama


Vjerujemo da, uz pomoć moderne znanosti, rekonstrukcija prirodnih vlakana može zamijeniti svilu kao materijal, i dodatno ju uz pomoć tehnoloških procesa poboljšati i ojačati. Baš kao što najbolji svjetski chefovi kreiraju vlastite mješavine začina za svoja jela, mi smo također odabrali materijal koji, uz kombinaciju svojih svojstava, pruža udobnost bez premca. Tako smo dobili najmekšu, najjaču, a u istu vrijeme i najudobniju tkaninu koja je osnova proizvodnje naše odjeće.
Zašto ćete ih obožavati

  • Božanstvena udobnost LELOSI vlakana
  • Rastezljivi materijal koji diše i upija vlažnost
  • Dokazana LELOSI kvaliteta
  • 0% prozirnosti
  • Više od 800.000 kupaca
  • Veliki izbor raznolikih uzoraka

Udobnost je na prvom mjestu

U začaranom krugu brze mode, koja ima veliki utjecaj i na ljude i na okoliš, važno je razmišljati o produženom trajanju naše odjeće. Zato nastojimo LELOSI odjeću napraviti održivom i, uz pravilno održavanje, izdržljivom čak i u zahtjevnim uvjetima. Poseban naglasak stavljamo na elastičnost i udobnost. Dosta nam je i ne treba nam više odjeće koja je preuska na početku dana, a preširoka na kraju dana, dosta nam je odjeće od koje koža svrbi, koja se prozire.. Uz našu odjeću, bit ćete svježi, mladoliki i puni energije.

Kada udobnost postane tvoj stil

Važan segment vašeg općeg stanja je također i vaš dobar izgled, stoga smo posebnu pažnju dali kreativnim modnim dizajnerima s izvrsnim idejama. Kombinacija jedinstvenih uzoraka i nepobjedivo savršenstvo LELOSI materijala garantiraju najbolje iskustvo, koje veliki broj zadovoljnih kupaca potvrđuje iznova i iznova. Naši su modeli proizvedeni u limitiranim količinama s naglaskom na kvalitetu.

LELOSI – inovativna moda

LELOSI pridaje i veliku pažnju razvoju i inovacijama u segmentu materijala. Vjerujemo da naši kupci zaslužuju kvalitetu bez premca, i zato su naši modeli dizajnirani s vizijom izdržljivosti i udobnosti, što ih čini i sigurnima za okoliš. Naš je motiv proizvesti najbolji materijal koji omogućuje bolji život.

RECENZIJE KUPACA
Mislim da nijedan brend nema bolje proizvode od LELOSI. Sve pidžame su lijepe, udobne i stvarno izdržljive. Izgledajte nevjerojatno čak i nakon nekoliko pranja. Apsolutno ih preporučam svima! - Probaj i vjeruj da, imati samo jednu neće biti dovoljno ;)
Katarina H.
Savršene! Imam 4 para, jako su mekane i udobne. Izvrsne za boravak kod kuće, trening ili šetnju. Moje prijateljice su također bile odušeljene kada sam ih iznenadila za rođendan :) Tako da je LELOSI također odličan poklon.
Sara L.
LELOSI je moj omiljeni brend, kupila sam već troje tajice, a obožavam i pidžamu. Dobro pristaje i ne sputava struk. Svi proizvodi imaju visok struk koji je tako mekan, ali nekako ipak oblikuje tijelo. Sviđaju mi ​​se i njihove trenirke, svaka čast na kombinacijama boja!
Marina S.