UDOBNOST I OTPORNOST REDEFINIRANE

Tehnologija

LELOSI bešavna kolekcija stvorena je pomoću naprednog procesa kružnog pletenja, čime se ovim tajicama eliminira potreba za šavovima, pružajući nenadmašnu rastezljivost, zadržavanje oblika i ciljanu kompresiju u elegantnom, jednodijelnom dizajnu.

Proizvod

Naše ulaganje u najsuvremenije strojeve osigurava da je svaki par mjerilo izdržljivosti, eliminirajući slabe točke za dugovječnost i nudeći poboljšana svojstva upijanja vlage za maksimalnu izvedbu.

Životni stil

LELOSI bešavne tajice nisu samo odjeća - one su znanstvena inovacija skrojena da podupre vaš životni stil, bilo tijekom intenzivnog vježbanja ili opuštajućeg dana kod kuće. Doživite kombinaciju stila, udobnosti i izdržljivosti koja izdvaja LELOSI u svijetu sportske odjeće.

Zaintrigirani ste tehnologijom?
Kliknite da pročitate potpunu priču i prihvatite bešavnu revoluciju.

Pronađite savršeno pristajanje uz LELOSI opcije kompresije

U LELOSI razumijemo da vaš dan ima različite ritmove. Zato smo stvorili naše bešavne tajice s tri jedinstvene razine kompresije kako bi odgovarale svakoj aktivnosti i udobnosti.
Lagana kompresija – Vaš fleksibilni prijatelj

Zamislite nježan zagrljaj za vaše noge koji se kreće s vama; to je naša Lagana kompresija. Tako je mekana i rastezljiva da biste mogli zaboraviti da uopće nosite išta! Savršeno za jogu, istezanje ili opuštanje na kauču, ove tajice nude slobodu koja vam je potrebna uz malu potporu.

VIDITE PROIZVODE
Srednja kompresija – Vaš svakodnevni saveznik

Naša srednja kompresija je univerzalna podrška koja vas nikada ne ograničava. Dovoljno su udobne da sve drže na svom mjestu tijekom brze šetnje ili spontanog plesa, ali i dovoljno udobne za obavljanje obaveza ili ispijanje kave s prijateljima. To je savršeno rješenje koje pruža udobnost i podršku tijekom cijelog dana.

VIDITE PROIZVODE
Jaka kompresija – Vaš energetski partner

Za dane kada pomičete svoje granice, Jaka kompresija je vaš prvi izbor. To je kao energetski poticaj za vaše noge, dizajniran da pomogne smanjiti umor mišića i povećati protok krvi tijekom visoko-intenzivnih aktivnosti poput trčanja, HIIT treninga ili vašeg najizazovnijeg sata vježbanja. Prihvatite intenzitet s tajicama koje su izrađene da prate korak.

VIDITE PROIZVODE
Pronađite odgovarajući gornji dio

Možete birati između različitih modernih boja i dvije dužine tajica. Ali budući da želimo da vaš outfit bude savršen, za vas smo pripremili i odgovarajuće majice bez rukava.

VIDITE PROIZVODE