Istaknite svoju prirodnu ljepotu LELOSI donje rublje za oblikovanje Bež kolekcija Stella Kolekcija black Olympia

Svaka oblina vašeg tijela svjedočanstvo je vaše jedinstvenosti. Ponekad, međutim, želimo isklesati svoju figuru. Kolekcija LELOSI shapewear stvorena je za žene koje žele besprijekornu figuru bez kompromisa po udobnosti.

Ova kolekcija bolje je utjelovljenje savršenstva i funkcionalnosti. Svaki komad ima za cilj učiniti vas vitkijim, naglasiti prirodne čari vašeg tijela i majstorski prikriti nesavršenosti. Ne radi se samo o oblikovanju; radi se o osjećaju samopouzdanja bez pardona, svaki dan.
Otkrijte čaroliju besprijekorne udobnosti i besprijekornog stila.
Zaslužujete izgledati i osjećati se apsolutno najbolje, svaki dan.
BRALETTE

Ovaj top pull-over ima posebno pletivo za potporu grudi, donju traku s unutarnjim silikonom za sprječavanje okretanja i podesive naramenice, osiguravajući vam dugotrajnu udobnost i definiranu siluetu.

Unutarnja silikonska traka za sprječavanje podmatanja
Podesive naramenice

VIDI VIŠE
GAĆICE

Doživite savršen spoj udobnosti i samopouzdanja s našim gaćicama za oblikovanje. Dizajnirane s visokim strukom i ciljanom kompresijom, ove gaćice oblikuju vaš trbuh i struk, dok donja traka s unutarnjim silikonom osigurava da ostanu na mjestu.

Oblikuje trbuh i struk
Unutarnja silikonska traka za sprječavanje podmatanja

VIDI VIŠE
KRATKE HLAČE

LELOSI kratke hlače za oblikovanje imaju visok struk i donju traku s unutarnjim silikonom koji sprječava bilo kakvo okretanje za besprijekoran izgled. S ciljanom kompresijom za oblikovanje i učinkom protiv trenja, naše kratke hlače za oblikovanje osiguravaju udobno vitku siluetu tijekom cijelog dana.

Oblikuje trbuh i struk
Učinak protiv trenja

VIDI VIŠE
PRSLUK

Predstavljamo našu majicu bez rukava za oblikovanje: s efektom oblikovanja trbuščića, unutarnjom silikonskom trakom i podesivim naramenicama, savršen je izbor za cjelodnevnu udobnost i može se nositi sa ili bez grudnjaka. Naša posebna pletena tkanina pruža iznimnu podršku i definiciju poprsja, što je čini komadom odjeće koji morate imati.

Efekat oblikovanja abdomena
Može se nositi sa ili bez grudnjaka

VIDI VIŠE
SLIP HALJINA

Kada odjeća zahtijeva potpuno zaglađivanje od prsa do koljena, LELOSI shapewear haljina je vaša najbolja opcija. S podesivim naramenicama i posebnim pletivom za potporu grudi, neće biti apsolutno nikakvog straha od stvaranja bora koje kvare izgled.

Cilja vaš trbuščić i struk za besprijekoran izgled
Posebna tkanina za podupiranje i naglašavanje poprsja

VIDI VIŠE

Shapewear slip haljina Stella

32.00 €
241.10 kn

Shapewear kratke hlače Stella

26.00 €
195.90 kn

Shapewear gaćice Stella

24.00 €
180.83 kn

Shapewear bralette Stella

20.00 €
150.69 kn

Shapewear prsluk Stella

26.00 €
195.90 kn

Shapewear slip haljina Olympia

32.00 €
241.10 kn

Shapewear kratke hlače Olympia

26.00 €
195.90 kn

Shapewear gaćice Olympia

24.00 €
180.83 kn

Shapewear bralette Olympia

20.00 €
150.69 kn

Shapewear prsluk Olympia

26.00 €
195.90 kn