35% popusta na SVAKI drugi artikl sa kodom: LELOSI35
Besplatna dostava pri kupnji iznad 400 kn
Brzo i sigurno plaćanje
Mogućnost vraćanja proizvoda

★★★★★ Ocijenjeno 4,9 od 5 Budite spemni za ljetoNajbolji izbor za 2022 Capri Bermude Hotty

Savršenstvo ne postoji, ali LELOSI je jako blizu tome.

8 cm visok struk

Noseći LELOSI tajice osjećat ćete se ugodno u svim aktivnostima. To osigurava struk visok 8 cm zahvaljujući kojem tajice uvijek ostaju na mjestu.

Prozračni materijal

Materijal LELOSI tajica ističe se inovativnom membranom koja stvara strujanje zraka i odvodi vlagu. Na taj način vaša koža diše i ne znojite se.

Iznimna mekoća LELOSI vlakana

LELOSI vlakna su nježna, ali u isto vrijeme iznimno izdržljiva.Najbolja su približnost prirodnoj organskoj svili, pa vam pružaju neusporedivu udobnost u svemu što radite.

0% prozirnost

Uvijek možete biti bezbrižni u LELOSI odjeći, jer je materijal 0% proziran i omogućuje vam neograničene mogućnosti kombiniranja različitih boja i stilova.

Materijal koji ne iritira
Izvrsna elastičnost
Jedinstveni dizajni
Vlakna koja reguliraju toplinu

Capri Elba

190 kn

Capri Dancer

220 kn

Capri Medusa

220 kn

Capri Motyl

220 kn

Capri Pepita

220 kn

Capri Artemida

220 kn

Capri Boho

220 kn

Capri Peggy

220 kn

Capri Ariela

220 kn

Capri Fiji

220 kn

Capri Electric

220 kn

Bermuda Invisible

175 kn

POGLEDAJ KAKO IH DRUGI NOSE

ČESTA PITANJA

Preporučamo da ih perete na programu za osjetljivo rublje na 30 stupnjeva. Vrlo je važno okrenuti printeve s unutarnje strane. Sušenje u sušilici nije dopušteno. Nemojte koristiti izbjeljivač!

Prilikom odabira prave veličine možete si pomoći tablicom veličina koja je postavljena uz svaki artikl na našoj web stranici. Ako se ne možete odlučiti za odgovarajuću veličinu ni nakon što ste provjerili tablicu, kontaktirajte nas na info@lelosi.hr i mi ćemo vam pomoći.

Tajice nisu prozirne. Djelomična prozirnost može se dogoditi samo kada je odabrana pogrešna veličina - u tom slučaju materijal može biti prenategnut, pa je odabir prave veličine važan.

LELOSI tajice imaju visok struk, vrlo su rastezljive i ne sputavaju, zato ih mnoge trudnice rado nose. Međutim, ovisi i o tijelu, veličini trbuha itd.

Naravno da ih možete vratiti. Potražite obrazac za povrat novca. Tamo ćete dobiti sve informacije. Ako imate dodatnih pitanja, kontaktirajte nas na info@lelosi.hr i rado ćemo vam pomoći.

Materijal LELOSI tajica uvelike se razlikuje od materijala klasičnih sportskih tajica. Mnogi kupci ih rado koriste za jogu, pilates i hodanje. Međutim, imajte na umu da intenzivna tjelovježba može oštetiti vlakna i uzrokovati trošenje.


Pridružite se preko 800.000
zadovoljnih kupaca