🌸 LELOSI proljetna inspiracija: KUPUJTE SADA 🌸 Kupnjom za više od 100 eura mi ćemo Vašem paketu dodati 🎁poklon - LELOSI ručnik!🎁 Zadnji komadi, zadnje cijene: Istražite 👀 35% popusta na SVAKI drugi artikl sa kodom: LELOSI35

JAMSTVENI LIST I UVJETI JAMSTVA

Jamstveni rok za kupljeni proizvod je godinu dana i počinje teći od dana isporuke. Za ostvarivanje prava na jamstvo potrebno je predočiti račun o kupnji proizvoda.

Proizvođač jamči besplatno otklanjanje nedostataka koji proizlaze iz grešaka u materijalu ili proizvodnji, bilo popravkom ili zamjenom proizvoda. Ako popravak ili zamjena nisu mogući, vratit ćemo kupovnu cijenu. U slučaju bilo kakvih pritužbi, molimo da nas obavijestite e-poštom na info@lelosi.hr

Jamstvo ne pokriva štetu nastalu višom silom, nesrećama, nepredviđenim događajima (požar, udar groma itd.), nepravilnom uporabom ili uporabom koja nije u skladu s uputama proizvođača ili nepravilnim transportom ili skladištenjem proizvoda. Jamstvo također ne vrijedi u slučaju zlouporabe proizvoda, nepridržavanja sigurnosnih propisa, nepoštivanja uputa za održavanje proizvoda ili nepravilnog korištenja proizvoda.

Jamstvo ne pokriva uobičajeno trošenje i habanje proizvoda (ogrebotine, abrazije, mrlje itd.).

Jamstvo ne isključuje prava potrošača koja proizlaze iz odgovornosti prodavatelja za nedostatke proizvoda.

Jamstveni rok počinje teći od datuma isporuke. Ako se popravak ne može izvršiti u roku od 60 dana, zamijenit ćemo proizvod ili vratiti kupovnu cijenu uz vaš pristanak. Jamstveni rok se u svakom slučaju produljuje za vrijeme trajanja popravka.

Tvrtka Uvecto d.o.o. dužna je osigurati servis i rezervne dijelove u periodu od 3 godine nakon isteka jamstvenog roka.

PRODAVAČ I UVOZNIK
Uvecto d.o.o.
Kovinarska cesta 4
1241 Kamnik
Slovenija
info@lelosi.hr